Taxi Schiphol Nieuwegein €80,00

Suntaxi Taxi Schiphol Nieuwegein

SunTaxi biedt Schiphol service aan voor Nieuwegein. Wij halen u op bij uw voordeur en u wordt voor uw vertrekhal bij Schiphol afgezet. Door de opgebouwde ervaring kan SunTaxi u een hele goede service leveren. Een Taxi Schiphol Nieuwegeinvoor 4 personen kost u slechts €80,00.

Online taxi reserveren Nieuwegein

U selecteert uw bestemming vanaf Nieuwegein of naar Nieuwegein toe en u krijgt uw tarief te zien. Vervolgens kunt u deze binnen paar minuten reserveren via onze online reserveer module. SunTaxi zal u reservering meteen bevestigen en verder afhandelen dat uw gereserveerde taxi netjes op tijd aanwezig zal zijn.

Goedkope taxi Nieuwegein

De tarieven die SunTaxi hanteert bij een gereserveerde taxi staan vast. Uiteraard liggen de tarieven veel lager dan de taxi meter. Voor Schiphol vervoer vanuit Nieuwegein maar liefst gemiddeld 70% lager dan de taxi meter.

Welkom bij SunTaxi Nieuwegein

14  Service

De chauffeur helpt u graag met het in- en uitladen van uw bagage, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen. De chauffeur zal u vervolgens afzetten bij de gewenste vertrekhal op Schiphol, bij vertrek. Bij het ophalen houdt de centrale het vluchtnummer goed in de gaten, zodat u zelf de wijzigingen niet door hoeft te geven. Lees ook onze werkwijze.

14  Betaling

Bij SunTaxi kunt u betalen zoals het u uitkomt. Betaalt u liever meteen bij het reserveren? Dan kan dat met de meest gebruikte online betalingsmogelijkheden: IDeal, Creditcard, Bitcoins en PayPal. Of liever in de taxi zodra u wordt afgezet? Dan kunt u dat middels contant geld. Zo heeft u een ontspannen Taxi Schiphol Nieuwegein

14  Annuleren of wijzigen

Wilt u uw Taxi Schiphol Nieuwegein kosteloos annuleren of wijzigen? Geen punt! Stuur minimaal 2 uur voor de ophaaltijd een email naar info@suntaxi.nl en vermeld daarbij uw bestelnummer. Doet u dat liever telefonisch? Dan kan dat op 030 – 2072107 tijdens kantooruren van 08:30 tot 17:00.

14  Bereikbaarheids garantie

Tijdens kantooruren tussen 08:30 en 17:00 zijn wij 100% bereikbaar voor al uw vragen. Buiten die tijden slechts voor vragen met betrekking tot een reservering of het maken van een reservering. Bekijk onze contactgegevens.

Taxi Schiphol Nieuwegein €80,00

Een ontspannen en comfortabele rit van en naar Schiphol

Over SunTaxi

Suntaxi biedt professioneel en betaalbaar rit van Schiphol naar Nieuwegein. Voor zowel  zakelijk- als particulierenklanten. Zowel de centrale als de chauffeurs zijn al jaren gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Hierdoor zijn wij dé luchthavenspecialist te noemen.

Taxi Schiphol Nieuwegein
Taxi Schiphol Nieuwegein
Bij Suntaxi is het mogelijk om een geboekte rit van Nieuwegein óf Schiphol kosteloos te annuleren of te wijzigen, dit tot 2 uur voor vertrek. Ook zullen onze chauffeurs tot 10 minuten na het afgesproken tijdstip op je blijven wachten. Dit zonder meerprijs. Wij begrijpen namelijk dat er altijd iets kan gebeuren waardoor het iets langer duurt. Op Schiphol zullen onze chauffeurs tot maar liefst 80 minuten na landing van je vliegtuig op je blijven wachten.